Wat zijn de tarieven van LieftingFit?

Doe de Lidmaatschapstest:

Passend programma

Bij LieftingFit krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 24,60 tot € 82,40 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

“Ik wil dat ik gezond ben in mijn hoofd en in mijn lijf. LieftingFit draagt hieraan bij door het enthousiasme van de trainers, door heel goed te snappen wat je nodig hebt en door in bepaalde situaties meteen alternatieve oefeningen aan te bieden wanneer je iets door een blessure niet kan doen.”

-Paul Custers

“De positieve vibe die er heerst binnen de gym en de aanmoedigingen die we allen elkaar geven zijn inspirerend.”

-Brenda Stolk

“De variatie in training en motivatie vanuit de trainers om iedere keer het maximale uit jezelf te halen, zijn voor mij belangrijke eigenschappen van LieftingFit.”

-Patrick Smit

“Ik was na een paar lessen al erg enthousiast. Vooral de diversiteit in de lessen trokken mij direct aan.”

-Lotte

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij LieftingFit!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met LieftingFit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de LieftingFit lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?

 Het aanbod van LieftingFit omvat alles van Crossfit tot Kickboksen

Een Lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met LieftingFit! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 12 jaar dé specialist voor fitness, gezondheid en ontspanning in Uitgeest. Het omvat de volgende diensten: crossfit, kickboksen, the outdoor project en fitness. Met de Gratis Proefles kan je nu kennis maken met sporten bij LieftingFit. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.