Beste LieftingFit atleet,

We hebben geweldig nieuws voor je! We zijn altijd op zoek naar manieren om ons rooster te optimaliseren en ervoor te zorgen dat het aanbod aansluit bij jullie wensen en de nieuwste trends. Daarom hebben we een aantal spannende veranderingen in petto die jouw fitnesservaring naar een hoger niveau zullen tillen!

Om te beginnen, we breiden ons aanbod uit met meer Hyrox lessen! Deze dynamische en veelgevraagde trainingen zijn een hit zowel binnen als buiten de gym. En we zijn trots om te delen dat een aantal van onze trainers onlangs zijn gecertificeerd als Master Hyrox Trainers. Zij staan te popelen om hun kennis en passie met jullie te delen in de nieuwe lessen:

Donderdag 16.00 uur: CrossFit wordt Hyrox
Donderdag 20.30 uur: CrossFit wordt Hyrox
Vrijdag 17.30 uur: CrossFit wordt Hyrox
Bereid je voor op deze energieke en uitdagende workouts die je fitness naar een nieuw niveau zullen tillen!

Daarnaast streven we ernaar om ons lesrooster continu af te stemmen op de voorkeuren van onze leden. We hebben gemerkt dat bepaalde lessen niet de gewenste opkomst hebben en zijn daarom van plan om deze tijden opnieuw in te vullen met lessen die nog meer in trek zijn. De volgende lessen zullen de komende tijd veranderen of plaatsmaken voor nieuwe, opwindende mogelijkheden:

Maandag 09.30 uur: Kickboksen
Maandag 18.30 uur: Booty
Dinsdag 10.00 uur: Kickboksen
Dinsdag 17.00 uur: FitnessFit
Dinsdag 18.00 uur: Mobility Core
Jouw feedback is voor ons onmisbaar bij het vormgeven van het ideale lesrooster. Heb je een favoriete les die je graag op deze tijdstippen zou willen zien, of heb je andere suggesties? We horen het graag! Neem contact met ons op via hello@lieftingfit.com en laat ons weten wat jouw perfecte trainingsweek maakt.

We kijken uit naar je input en naar nog meer energieke en inspirerende trainingen samen!

Sportieve groeten,

Roy Liefting