Beste LieftingFitters,

We bevinden ons nu in de laatste maand van 2023, wat betekent dat we binnenkort aan een nieuw jaar zullen beginnen, met nieuwe doelen en voornemens!

Crossfit staat bekend om zijn sterke gemeenschapsgevoel en de competitieve aard van zijn leden. Het is een sport die toegankelijk is voor iedereen, en dat geldt ook voor de wedstrijdevenementen. In Nederland zijn er tal van verschillende wedstrijden waar iedereen aan kan deelnemen. Daarom willen we bij LieftingFit iedereen de kans geven om zich goed voor te bereiden op deze evenementen.

Vanaf januari zullen we een WEDSTRIJD les aanbieden voor degenen die hier behoefte aan hebben.

Voor wie is deze les bedoeld?

De wedstrijdles is voor iedereen die de competitieve kant van Crossfit wil ervaren. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar: Scale, intermediate, buddies, team, RX en elite.

Om deel te nemen aan deze les zijn er enkele vereisten die moeten worden nageleefd om echte verbetering in je prestaties te zien:

Inzet en aanwezigheid elke week.
Een keer per twee weekenden samen sporten in wedstrijdmodus met oefenstandaarden, juryleden en regels.
Samen met de coach bepalen in welke categorie je wilt deelnemen. We stellen een jaaragenda op met alle wedstrijden in Nederland en België die we kunnen plannen.
Minimaal 4 keer per week deelnemen aan reguliere lessen (een onbeperkt abonnement is vereist).
Extra tijd besteden aan mobiliteitsoefeningen om zwakke punten te verbeteren.
De eerste fase van het project is een try-out van 3 maanden (12 weken).
Het aantal leden dat kan deelnemen is beperkt tot 12-14 per les.
De lessen worden geprogrammeerd en gegeven door coach Edgar. Tijdens deze lessen van 2 uur bespreken we uitgebreid oefentechnieken, vaardigheden, tips en strategieën voor wedstrijden.

Wanneer worden deze lessen gegeven? Elke woensdag van 17:30 tot 19:30 en om het weekend (zaterdag of zondag, nog nader te bepalen) van 11:00 tot 13:00. Als er voldoende interesse is en de lessen goed worden bezocht, kunnen we overwegen om een extra les in te plannen op maandagavond.

Investering: €30 per maand + een onbeperkt abonnement voor Crossfit (neem contact op met roy@lieftingfit.com).

Ben je geïnteresseerd? Twijfel je of dit iets voor jou is? Neem gerust contact op met Edgar of Roy voor advies. We helpen je graag bij het vinden van jouw weg in deze nieuwe uitdaging.

Wil je meer informatie? Meld je aan via de app voor de informatiesessie op woensdag 20 december van 19:30 tot 20:30.

Met vriendelijke groet,

Team LieftingFit